Het wordt opnieuw geweldig!

Of je nu een craft beer bar, brouwer, bottle shop, bierclub of een traditionele bruine bar bent. Doe mee met de BBW om bierliefhebbers aan te trekken door unieke ervaringen te delen gedurende zeven dagen bier plezier. De vierde editie wordt nog groter en beter! Belgische en internationale deelnemers organiseerden in 2022 meer dan 130 evenementen. De Belgium Beer Week wordt getrokken door 3 bierliefhebbers en gefaciliteerd door Beer Idiots vzw.

Schrijf je nu in, voeg events later toe

Registreer je zaak/organisatie op https://belgiumbeerweek.be/add-venue/ om mee te doen. 

  • 31 juli: Laatste datum om uw locatie / organisatie te registreren
  • 13 augustus: Laatste datum om je evenement(en) toe te voegen op de kalender

Je hoeft maar één evenement te organiseren .

Wat doen wij voor jouw?

Voor slechts € 20,00 krijg je:
- Promotie op de website en online kalender 
- Een pagina voor elk evenement, dat u zelf kunt personaliseren met tekst, foto's en logo, samen met vermelding in onze kalender.
- Promotie van BBW23 en evenementen via onze partners, in de pers, online kalenders en organische en betaalde sociale media posten.
- Belgium Beer Week onderzetters, stickers en posters (In België kun je afhalen door contact met ons op te nemen / internationale deelnemers kunnen download digitale versies en afdrukken naar behoefte)

Al het geld dat we inzamelen, gaat naar het promoten van uw activiteiten. Wij zijn een non-profit van 3 bierliefhebbers en worden ondersteund door Beer Idiots vzw.

Kom in actie

Wij rekenen op u om dit jaar innovatieve evenementen te lanceren. In 2022 hadden we live bier inblikken, tap takeovers, minifestivals, bierglazen verkoop, lezingen over bierarcheologie, rondleidingen, muziek en andere fantastische evenementen.

Wat doe jij?

  • Reclame maken voor je eigen events en activiteiten.
  • De informatie voor jouw evenement bezorgen. Foto’s, en een tekst geven over jouw zaak/locatie.

Tip: Promoot uw evenementen op Facebook en maak Belgium Beer Week uw medeorganisator om ervoor te zorgen dat het wordt gepromoot in onze kalender. Gebruik @BelgiumBeerWeek en #BelgiëBierWeek

OPMERKING: Heb jij dezelfde evenementen gedurende de week (bijv. een weggevertje of korting) dan zal dit slechts één keer op de kalender gepromoot worden. We zijn op zoek naar kwaliteit, niet kwantiteit

Ongevallen
De organisatoren van de Belgium Beer Week en Beer Idiots vzw kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor incidenten die zich voordoen op uw event of voor schade & diefstal.

Contact

Of bel ons (Europa & wereldwijd)
Ahmed ElAmin: +32 475 937 194
Bas Boiy: +32 488 050 003
Dieter Proost

Ambassadeurs
Doug Merlo in Centraal-Latijns-Amerikaans -. Linkedin – Facebook
Kenneth Ho in Hong Kong -. Facebook
Paul Davies in het Verenigd Koninkrijk -. Linkedin – Facebook
Paweł Leszczyński in Polen -. Facebook
Stu Stuart in de VS

Copyright © 2023 Belgium Beer Week
Privacy & VoorwaardenPers & Contact

nl_BE