Bezig met het laden van Events

" Alle Events

  • Deze event zijn geslaagd.

ᴏɴʜᴀ + ғʟᴏ/ᴋɪ & ᴛʜᴇ ᴄʀɪsᴘɪᴇs 𝐱 𝐋𝐚 𝐌𝐮𝐥𝐞 ♞

08/06/2023 @ 19:30 CEST

ONHA 🇧🇪
Aramahnon Clément. Een naam die veel zegt over het multiculturalisme van dit jonge Belgische talent, dat geïnspireerd is door zowel de bruisende steden als de koude lucht van zijn ivoorse roots. Een dualiteit die in de muziek tot uiting komt, ondergedompeld in een zekere hip-hop cultuur à la Kendrick Lamar en met verschillende invloeden, een bron van nieuwsgierigheid. Après avoir foulé plusieurs scènes du Plat Pays, ONHA est fin prêt à prendre son envolvement. Et le décollage est imminent!
https://www.court-circuit.band/onha

FLO/KI 🇧🇪
Le projet Flo/Ki, c'est du rap en anglais, un BPM qui oscille entre 80 et 95, des boucles samplées jazz, funk et soul qui sentent bon les bacs à vinyles.
C'est aussi des références et influences rap contemporaines, de Mac Miller à Kota the Friend en passant Loyle Carner.
https://court-circuit.band/flo-ki/

𝗡𝗢 𝗣𝗥𝗜𝗩𝗔𝗧𝗜𝗦𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡
❌ 𝗡𝗢 𝗥𝗘𝗦𝗘𝗥𝗩𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡

⛔️ 𝗦𝗔𝗙𝗘 - 𝗦𝗣𝗔𝗖𝗘 - 𝗥𝗨𝗟𝗘𝗦
01. maak geen discriminerende en ongepaste opmerkingen over iemands uiterlijk, genderexpressie, seksualiteit, religieuze expressie, handicap en/of etniciteit. hier komen mensen zoals ze zijn.
02. fysieke intimidatie, geweld, pesten en ongewenste seksuele avances worden absoluut niet geaccepteerd. STOP onmiddellijk, je laat iemand zich ongemakkelijk en onveilig voelen.
03. zorg dat je toestemming hebt voor elke foto- of video-opname; als de persoon die wordt vastgelegd je vraagt je opname te wissen, moet je dat zonder tegenspraak doen.
04. Gebruik van drugs is op ons terrein niet toegestaan. Sterker nog, iedereen die wordt betrapt op het drogeren van iemand anders zonder diens toestemming zal worden aangegeven bij de autoriteiten.
05. neem bij ons geen eigen drank mee.
06. Als je er getuige van bent dat een van de bovenstaande regels wordt overtreden, aarzel dan niet om onmiddellijk contact op te nemen met ons personeel.
07. door onze regels niet te respecteren, behouden wij ons het recht voor je eruit te schoppen. in geval van weigering zullen wij niet aarzelen de politie in te schakelen.

📍 𝗪𝗛𝗘𝗥𝗘
𝗕𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝗿𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝘂𝗹𝗲
Rubensstraat 95, 1030
Schoûrebeik

🚲 𝗔𝗖𝗖𝗘𝗦𝗦 & 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🚌
🚲 Parking à vélos pour garer ton deux roues.
Pogge ⩽ 1 minuut 🚋 / 🚌 272/271/270/59/56/55
Colignon ⩽ 1 minuut 🚌 92/620
Liedts ⩽ 5 minuten 🚋 / 🚌 93/92/62/55/51/25

📝 𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠𝗠𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡 & 𝗕𝗢𝗢𝗞𝗜𝗡𝗚
jyve@tutanota.com

Details

Datum:
08/06/2023
Tijd:
19:30 CEST
Event categorieën:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/3518556841735499

Copyright © 2024 Belgium Beer Week
Privacy & VoorwaardenPers & Contact

nl_BE