Bezig met het laden van Events

" Alle Events

  • Deze event zijn geslaagd.

Lowlander Tap Over @Londen

26/08/2023 @ 12:00 - 23:30 CEST

Bij Lowlander zijn we dol op Belgisch bier en we zijn dan ook tot het uiterste gegaan om de zeldzaamste vaten die we konden vinden voor jullie te vinden! Voor de hele week van 21-27 augustus hebben we 4 heel speciale bieren geselecteerd die zelden op vat te vinden zijn.

Hier zie je wat onze 15 kranen voor je gaan doseren:

Brugse Zot Blond, Bavik Super Pils, Lowlander Pils, Troubadour Magma, Westmalle Dubbel, St Bernardus, Prior Dubbel, Oud Beersel Lambic Chen Pi Tangerine, Blanche de Bruxelles, Lindemans Kriek, De Koninck, Kasteel Rouge, Vedet IPA, La Chouffe, Bonsecours Heritage Ambree, Delirium Tremens

Speciaal:
Bavik Super Pils 
De edele hop zorgt voor een knapperige en aangename zachtheid. Vol karakter met een frisse bitterheid. Bavik Super Pils dankt zijn unieke smaak en aroma aan het uitzonderlijke brouwproces. Onze pils is niet verdund, we gebruiken alleen aromahop, garanderen een lang en koud rijpingsproces en pasteurisatie is uit den boze. Deze vier elementen resulteren in dit unieke pilsner.

St Bernardus
St.Bernardus Prior 8 is een traditioneel abdijbier, gebrouwen in de klassieke dubbelstijl. Het originele recept stamt uit de tijd dat we nog onder licentie brouwden voor de monniken van Westvleteren. St.Bernardus Prior 8 valt op door zijn fruitige aroma, dat doet denken aan boomvruchten zoals rode appels, maar aangevuld wordt met exotische toetsen van vijgen en dadels. Het geheel wordt perfect afgerond door indrukken van karamel en gebrande mout. De volle smaak is moutig en fruitig in gelijke mate en bereikt de perfecte balans tussen bitter en zoet.

Oud Beersel
Gezouten mandarijnenschil is een Chinese smaakmaker gemaakt van zongedroogde mandarijnenschil, die veel gebruikt wordt in de Chinese keuken en kruidengeneeskunde. De gezouten mandarijnenschil geeft een volle body aan de Lambic en de mandarijnensmaak past perfect bij het citruskarakter van de Lambic.

Bon Secours
Bon Secours Héritage is het eerste historische bier van onze brouwerij. Dit amberkleurige bier is ongepasteuriseerd en hergist op fles en heeft een elegante koperkleur dankzij een subtiele dosering van bleke mouten en bruine suiker. Het schuim is zacht en hardnekkig. In de mond is het droog en ontwikkelt het een lange en fijne bitterheid met mooie tonen van karamel.

Details

Datum:
26/08/2023
Tijd:
12:00 - 23:30
CEST
Event categorieën:
,

Locatie

Grand Café Lowlander
36 Drury Ln
Londen, Engeland WC2B 5RR Verenigd Koninkrijk
+ Google Maps
Telefoon
+442073797446
Bekijk Venue website

Copyright © 2024 Belgium Beer Week
Privacy & VoorwaardenPers & Contact

nl_BE